Loading...

Image 3

I'll make an exception this time and  write in Finnish, because the video I'm attaching is in Finnish. :)

Polttarit on parhaita silloin kun kaikilla on kivaa ja polttarisankari saa elämyksiä. Olin kaasona parhaalle ystävälleni ja hänen ollessa dramaattinen henkilö, piti myös polttareissa olla draamaa. Tämä on oikeastaan alustusta sille, että Heidi (polttarisankari) suuttui syvästi järjestettyäni hänelle kidnappauksen Wayoutin poikien toimittamana ja sen jälkeen pyörimme etsimässä "liian pitkään" parkkipaikkaa.

Wayout Jyväskylässä on ongelmanratkaisu-peli, joka vaatii samalla kylmähermoisuutta ja yhteistyökykyä. Tärkeintä on kilpailla kelloa vastaan ja päästä ulos tunnissa, mutta kaikkien aikojen parhaat ajat kirjataan Wayoutin seinälle. Meidän joukkueistamme kumpikaan ei sinne uhoamisesta riippumatta päässyt; paremman joukkueen aika reilu 50min. Siinä teille haastetta jos haluatte mennä testaamaan! ;) Alla olevasta kuvasta näette myös noita muiden pohja-aikoja.

Image 1

Koska polttariporukkamme oli niin järjettömän kilpailuhenkistä, niin pakkohan se oli pistää kisa pystyyn siitäkin, että kumpi pääsee ensin ulos. Videolta selviää, kumpi sitten voitti.

Image

Joka tapauksessa, huippuhauskaa ja pakko päästä uudestaan! Paikalle kannattaa mennä vähintään kahdestaan, mutta yhtä huonetta selvittämään mahtuu maksimissaan n. 5-6 tyyppiä. En voi hirveästi paljastaa pelin kulusta ja siksi sitä ei tuolla videollakaan oikein selviä (muuta kuin, että Ukko-Nooaa EI tarvitse soittaa lobotomiahuoneessa), mutta suosittelen kyllä lämpimästi kaikille ongelmanratkaisua rakastaville!

Ja loppu hyvin, kaikki hyvin. Myös morsian antoi meidän myöhästymisen anteeksi ja nykyään kertoo ylpeänä tarinaa kuinka hänet kidnapattiin brunssilta.

Lisätietoa Wayoutista tästä.